Slumpad post: Huset fullt
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sörja

| 2010-03-01, 21:56

Jag brottades lite med mitt samvete före träningen om jag skulle cykla eller ta bil. Det blev bil.

Mycket nöjd med beslutet när jag kom ut i snöstormen efter träningen. När jag kom till vår garagelänga såg jag att det nog behövde skottas lite före jag kunde köra in bilen. Sagt och gjort. Skottade lite men var rätt trött efter passet och tänkte att det nog skulle gå bra ändå.

Icke! Smock sa det så satt bilen som fastgjuten i 3 dm sörja. Suck.

Bara att gå hem, ringde en granne som kom, ringde på hos grannarna mitt emot som vi ofta hjälpt med deras katt. Hon kom in till oss och höll koll på barnen och han följde med oss upp till garaget. Efter 10 minuters skottning och lite knuffande stod bilen på plats i garaget. Suveränt med grannar!!Kommentera