Slumpad post: Joel bloggade
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

IKEA-besök

| 2010-03-10, 21:28

Efter att mest ha varit hemma i vinter så var det dax att hitta på något. Det var längesen jag var på IKEA så jag packade in barnen i bilen och åkte dit. Förberedde dock igår genom att plocka fram dubbelvagnen ur förrådet.

John (och kanske någon mer)  följde det hela via vår nya mobilblogg.

Räknade såklart med att det kunde blir urjobbigt, men det blev tvärtom. Hur kul som helst! Båda var på strålande humör nästan hela tiden. Vi lekte och tittade på saker. Passade på att äta tidig lunch och det gick över förväntan.

Sen handlade vi. Joel var till stor hjälp och Simon nöjd i vagnen. Båda somnade som stockar i bilen på väg hem.

Det lär bli fler utflykter framöver!!Kommentera