English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ett decennium

| 2010-03-16, 11:33

Tänkte jag skulle ta och summera 00-talet för min egen del.

När det inleddes delade jag lägenhet med tre andra studenter i centrala Uppsala, när det avslutades bodde jag i radhus i Stockholm med man och två barn. Händelserika 10 år!

Kort in på det nya decenniet så bar flyttlasset av till Stockholm och närmare bestämt Orminge för mig och Camilla, så i juni har vi båda bott i Stockholm i 10 år! Hann med tre olika lägenheter i Orminge före det var dax för radhus i Skarpnäck.

Reste gjorde jag en del, en resa till Lina i mellanöstern, en till Wales/England med Camilla för att hälsa på Mattias och Juliette, två till USA för besök hos gamla au-pair-familjen och ett NY marathon, en till Skottland och Syster Yster, två till alperna för skidåkning med UCPA (Val d´Isère och Val Thorens), en till Spanien för Elises bröllop och en till Sri Lanka med jobbet.

Jobb blir enkelt att summera eftersom jag bara haft ett riktigt jobb och det är mitt nuvarande. Hann dock med ett kort gästspel som exjobbare på room33.

Motionerat har jag gjort. Inledde med Broloppet som var min allra första halvmara (faktiskt första gången jag sprang längre än 10 km någonsin). Fick blodad tand och 2002 stod jag och kollegan Kristina på startlinjen till New York Marathon. Tyvärr hade jag fått problem med ena knät så jag sprang i princip ingenting utan gick (med ena knät rakt så det var lite tufft). Dock hade jag nästan halva loppet sällskap av Jan Malmsjö! Tiden slutade på 6:41:28. Några Maja Gräddnoslopp hanns med och det blev även 3-4 halvmaror till och ett par Bellmanstafetter med jobbet före knä och rygg sa stopp.  Ett antal turer till Åre och Sara hann det bli, men nu är det längesen jag åkte slalom. Något jag är mycket nöjd med är att jag gjort både Tjejklassikern (2001-2002) och Klassikern (2002-2003). De sista fyra åren på 00-talet (typ sen vi köpte hus) har det inte blivit så mycket motion.

Ett antal bröllop fick jag äran att närvara på, Susanna och Per i Rättvik, Mia och Johan i Västerås, Elise och Curre i Marbella, Linda och Magnus i Näsåker, Anse och Sten i Ed och sen givetvis vårt eget.

Sommarkurs i smide i Sveg och kvällskurs i silversmide hann jag vid sidan av jobbet, sen är det bara utbildningar via jobbet som blivit av.

Gjorde en summering av mina 35 år i höstas så där finns lite annat om mig.Kommentera