Slumpad post: Träna mod
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Dagens lista

| 2010-03-27, 21:51

Har insett att det får vara slut på att titta på massa onödiga program på tv:n. Det tar för mycket tid och jag tycker inte att tv-tittande är min hobby, dock är det den sysslan som tar mest tid tror jag. Nåja under våren har jag iaf tittat på

  • Robinson. Började ju titta redan i höstas och sen var det svårt att slita sig. Spännande och intressant under tiden men när det når finalen så landar det rätt så platt. Inget jag ska titta på nästa år.
  • Desperate Housewives. Svårt att prioritera bort. Får hoppas att de lägger ner istället 🙂
  • Lost. Sista säsongen. Många svar får vi men även mycket att fundera på.
  • Lyxfällan. Följer inte slaviskt men slötittar på det om tillfälle ges.
  • Mästarnas mästare. Oj vad bra det är!
  • Vinter-OS. Vinterns höjdpunkt! Det var så härligt med alla dessa suveräna svenska idrottare. Vilka spännande tävlingar, vilken dramatik och vilka insatser de gjorde. Får rysningar när jag tänker på det.

Landet Brunsås började vi titta på men de ligger inspelade och inte tittade på, än. Roomservice körde något nytt koncept och har tappat. Arga Snickaren kör igång till veckan och då lär vi sitta klistrade.Kommentera