Slumpad post: Chokladbollar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Dragning i efterhand

| 2010-04-03, 13:58

Jag har verkligen örnkoll på vår ekonomi tycker jag. Kreditkortet till exempel granskar jag i början av varje månad förra månadens köp via webben (efter ett tillfälle då det drogs massa pengar som inte vi handlat för några år sen).

I början av året beställde John en klocka på klockor.nu, men det strulade vid betalningen och han var inte säker på att det gick igenom. Väntade någon vecka och ingen info, ingen klocka kom så vi gjorde om det tillsammans för att se om det var något som John missat. Två gånger testade vi och fick samma felmeddelande – något om att betalningen inte gick att genomföra. Jag kollade givetvis i februari att det inte gjorts någon dragning från dem i januari. När vi fick fakturan i slutet av februari för jan-feb så råkar jag se att det är tre dragningar gjorda av detta företag. En av dragningarna står det 8 januari på… jag vet att den inte var dragen i början av februari då jag gjorde min avstämning. Otroligt lurigt att de får göra så!

Kontaktade givetvis klockor.nu och de löste det grymt snabbt och skyllde det hela på ett instabilt ekonomisystem. Kan helt klart tänka mig att handla från dem igen, till skillnad från dodde.se där ungefär samma sak hände. I början av mars fanns ingen dragning från dem, nu finns en från 21 februari.

Vilken koll man måste ha!3 kommentarer to “Dragning i efterhand”

  1. Niklas says:

    Visst är det skönt med koll! Bra

  2. Sue says:

    Jepp, det är mycket skönt!

Kommentera