Slumpad post: På egen hand
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sytt en tröja

| 2010-04-09, 13:29

Följer en del pysselbloggar och via någon sådan hittade jag till Stoff & Stil och de råkade ha rea. Fastnade för ett randigt tyg och beställde. När tyget kom började jag leta bland mina tidningar och böcker och hittade till slut ett tröjmönster från Ottobre, Creative workshop 301. Hade dock glömt hur många moment det är när man ska börja från början så det tog “några” veckor att få klart det hela. Joel ska få en likadan (lite större bara) och den blir nog klar vilken dag som helst…

  1. Rita av mönster
  2. Klippa ut mönster
  3. Nåla fast mönster och samtidigt fundera på mönsterpassningen
  4. Klippa ut tyget
  5. Sen var det “bara” att följa instruktionerna

Blev dock väldigt inspirerad så jag lär återkomma med fler klädesplagg hoppas jag. Det är grymt smidigt med overlock när man syr sånt här!Kommentera