Slumpad post: Bra förvaring
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ge järnet

| 2010-04-27, 10:01

Om någon hade frågat mig för åtta år sen så hade jag trott att man alltid orkar ge järnet. Nu vet jag bättre. Är man otränad, dvs inte i dålig form utan formen finns inte, då orkar man inte. Man vill men kan inte. Så var det i somras när jag började träna.

Igår på crossen hade vi en “buy out”, man måste göra något för att få gå hem. Detta gör man efter dagens pass (WOD = Work Of the Day) så man är rätt trött. Vi ställde oss i en ring, sen när musiken började skulle vi göra 2 burpees och 15 knäböj. 50 sekunder hade vi på oss, hann man inte fick man sätta sig och var ute ur leken. 10 sek tystnad (=vila), sen musik och så höll det på.  Eftersom det gick snabbt att göra övningarna så la Amany (tränaren) på lite övningar så i slutet var det istället 5 burpees, 15 knäböj, 1 armhävning, 2 situps.

Första tanken var givetvis “Hmm… om jag inte hinner så får jag vila”, men sen körde musiken igång och tävlingsdjävulen inom mig vaknade. I slutet var vi fyra stycken som slet, låren brände och det flåsades utan dess like när Amany till slut tyckte vi fick ge oss. Kanske gjorde vi 10 varv totalt, kanske färre troligen fler.

Känslan efteråt var otroligt härlig! Att kunna ge järnet sådär ger en otroligt nöjdhet och bra känsla i kroppen, att orka så mycket mer än man tror!4 kommentarer to “Ge järnet”

 1. sandra says:

  Ha,ha,ha…kom du på det NU??? :mrgreen: som otränad kvinna har jag vetat dt HELA MITT LIV 😆

 2. Sue says:

  Hahaha 🙂

 3. Sue says:

  Hmm… jag vet inte hur otränad du faktiskt är med tanke på att du har ett rörligt jobb OCH har hund – och jag följer din blogg med intresse och där ser man att det är inte övervägande soffmys utan låååååååååååånga skogspromenader.
  Så du är nog en sån som tror att du inte är i form…

Kommentera