Slumpad post: På mitt namn
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Grodor

| 2010-05-08, 12:33

När jag var på rea i vintras så hittade jag ett grodfiskespel som jag köpte. Joel tycker det är hur kul som helst. Nu har även Simon börjat intressera sig för det, med vår tillåtelse eftersom han inte längre stoppar ALLT i munnen (grodornas ögon är annars en potentiell sätta-i-halsen-fara).

I samma veva som jag var på rean hittade jag en sajt (likasom.com – numera nedlagd) som hade rea. Bland annat så beställde jag ett litet durkslag. Joel nappade åt sig det direkt och sen dess ska man alltid lägga de uppfiskade grodorna i durkslaget. Något Simon verkar ha förstått.2 kommentarer to “Grodor”

  1. sandra says:

    Tänk vad de lär genom att observera vad någon annan gör 😛

  2. Sue says:

    Verkligen! Bra att tänka på… 😯

Kommentera