Slumpad post: Sms
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bära varandra

| 2010-05-10, 22:49

Måndag och crossfit på schemat. Lite trött i benen efter cykling igår men så är det ibland. På uppvärmningen fick vi dela upp oss i par där vi vägde liknande (jag gick ihop med urstarka Lisa som väger 10 kg mindre men orkar mer). Sen skulle vi bära varandra på tre olika sätt och då bära fram och tillbaka i salen.

Fireman’s carry (liggande på axeln typ)
Framför sig på magen hållandes runt höften typ
På ryggen (med två benböj)

Asjobbigt men så himla häftigt att det går! Känns rätt ovant att skumpa runt på en “okänd” persons axlar ska jag säga. Bra att kunna dock om man ska rädda någon som inte kan gå själv. Kanske borde jag öva lite på Joel – eller varför inte John (endast 6 kg mer än Lisa)?3 kommentarer to “Bära varandra”

 1. John says:

  eller varför inte John (endast 6 kg mer än Lisa)?

  Ja, det är faktiskt lite jobbigt att behöva GÅ ner på morgonen för att äta frukost.;)

 2. Sue says:

  Hmm… vi har inte pratat om trappor än… 🙄

 3. John says:

  Attans 😯

Kommentera