Slumpad post: Moyes, Jojo: En andra chans
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En härlig dag

| 2010-05-20, 13:28

Vilken sommar som kom! Vilken otrolig lyx att få vara hemma med två fantastiska knoddar en hel dag. Gårdagen började så bra det bara går när Joel vaknade vid 7-tiden och kröp upp i min säng för att ligga där och mysa och småprata lite. Efter en stund vaknade även Simon och kom upp i sängen. Då blev det lite livligare men det värmer mitt hjärta hur de börjar busa med varandra. Joel petar på Simon som ramlar i sängen och båda fnissar ohejdat.

Frukosten intogs och sen packade vi ihop oss och gick till kaninparken. Strålande sol följde oss på vägen dit men efter en stund så började de regna så vi tog lite skydd under ett tak och fikade istället. Sen kom dagens höjdpunkt som Joel pratade om tills han somnade – gräsklipparen. På sitt fjärde varv började gubben som körde den att vinka till Joel.

Vi åt lunch och grabbarna somnade. Jag hann ta en kaffe i solen med en god bok. Njutning!

Simon vaknade efter en timme och kunde inte somna om så vi lekte i hobbyrummet. Han var på sitt mest strålande humör och man märker hur han börjar kommunicera mer och mer. Med ord, ljud och kroppsspråk. Häftigt!

När även Joel vaknat vattnade vi blommor på både fram och baksidan och sen var det poolen som gällde. Vilka vattenkillar.

När jag fixade mat tittade de på Charlie och Lola. Dagen avslutades med premiärbad i båten på baksidan. Joel tyckte det var kallt men Simon brydde sig inte och blev mycket upprörd när det var dax att gå in.Kommentera