Slumpad post: Att säga tack
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sommarfest med jobbet

| 2010-05-27, 10:40

Igår var det dax för sommarfest med jobbet. John jobbade så han var med på kontorsminglet och jag packade in mig och knoddarna i bilen och åkte ut på Värmdö till Siggestagård. Det var lycka direkt för Joel när det fanns två traktorer att titta på. Simon fick sitt lystmäte genom hästar, getter och höns.

Efter ett tag dök bussen med kollegor upp och John tog över barnen för jag skulle rida! Jag har funderat lite och jag tror att senast jag red var på Gotland när jag var 12 år… Vi var nio stycken som skulle rida och blev indelade i två grupper, en med dem som i princip aldrig suttit på en häst och en med mer vana ryttare. Det var många som trängdes om första gruppen så jag hamnade i den andra.

Första gruppen tränade lite inne och tog sen en kort naturtur i skritt. Sen var det vår tur. Upp på hästen och ut. Tur att jag var med och lyssnade på första gruppen. Jag hade hästen Monolit som var en seg herre men jag lyckades få honom att både trava och galoppera (fast först när de andra börjat så oklart om det var min förtjänst eller om han ville göra som de andra…). Härlig känsla iaf och jag är glad att jag kört crossfit så jag orkade 🙂

Under tiden var Joel och Simon med John på fotbollsgolf.

Snacka om lycka när Joel upptäckte att det var ett barn till med – Oliva som fyllde tre år i februari. Jösses vad de lekte! Både ute och inne, trots att klockan blev senare och senare.  Simon som var lite för liten att vara med blev lite frustrerad eftersom viljan att göra som de stora var så stark.

Vi åt lite före vi drog hem strax efter 9. Simon slocknade på mindre än fem minuter, men Joel satt vaken och tittade och pratade. En lyckad kväll även om jag knappt hann prata med några kollegor!Kommentera