Slumpad post: Lego till barnen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Här och nu

| 2010-05-29, 14:12

Igår var det planeringsdag på dagis så Joel var hemma. IKEA var målet men vi var lite trögstartade så vi om iväg strax efter 10. Egentligen för sent för dessa trötta grabbar.

Nåja vi kom dit och insåg att lunchen öppnade först 11 så vi fick börja med att leka. Otroligt roligt nu när även Simon uppskattar såna här äventyr. Tittade bort från vagnen en stund (för att ha koll på Simon som knallade runt) när vi höll till hos gosedjuren och helt plötsligt låg en hel hög gosedjur i vår vagn. Plockade tillbaka dem för vi har tillräckligt hemma…

Sen lunch. Såklart kö. Joel var en ängel och körde brickvagnen hela tiden. Plockade på saker på den och höll koll. Simon satt i vagnen och åt russin, ganska nöjd.

Hittade ett bord i barnavdelningen och vi lyckades allihopa få i oss en hel del. Sen blev det lek. Simon ville knappt gå därifrån så till slut fick jag lyfta honom gallskrikande till vagnen och raskt gå vidare. De fick var sin kudde (19 kr) för att ha något att somna på. Simon slocknade rätt så snabbt men precis när Joel höll på att somna så bytte Simon ställning och så vaknade båda till ordentligt istället. Där rök min plan om att i lugn och ro titta på parasoll.

För bara ett halvår sen hade jag tyckt att det var mest jobbigt, men jag har läst några böcker om mindfulness och har tränat på att vara här och nu. Igår kändes det att jag lyckats. Allt var som det var och istället gillade jag läget, och tyckte faktiskt att det riktigt roligt.

Det tog inte lång tid för grabbarna att somna i bilen och när jag kom hem så parkerade jag på gästplats, och fällde mitt säte och sov jag oxå.2 kommentarer to “Här och nu”

  1. sandra says:

    Låter underbart!!!! Alla pratar om att leva här och nu, fånga dagen och allt vad det heter MEN det är lättare sagt än gjort!! Grattis till att du lyckades vara i nuet 😛

  2. Sue says:

    Tack! Det är inte ofta men när det händer är det härligt! 😛

Kommentera