English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Google – kalender och mail

| 2010-06-03, 12:34

John gick för ett bra tag sen över till Googles applikationer och jag har funderat på det, men inte orkat. Det tar en del tid att gå över, plus en del energi att komma in i nya rutiner. Men så för en månad sen köpte jag ju ny telefon, och då har jag insett nyttan med att ha saker och ting på nätet och inte vara beroende av en viss dator, eller att behöva synka saker manuellt.

Så förra helgen började jag använda Googles kalender och i helgen som var gick jag över till gmail. Använder fortfarande samma e-postadress (inställningsbart) så inga infomejl till dem i adressboken eller så – smidigt.

Efter bara några dar gillar jag det skarpt. Otroligt smidigt att ha det tillgängligt i telefonen hela tiden.

Kalendern sen är ju bara helt underbar! Så otroligt smidigt att kunna dela kalender, att kunna ha olika kalendrar för olika typer av kalenderposter (tex en kalender för bemärkelsedagar, en för saker som behöver göras (vattna blommor, klippa barnens naglar, kolla räntan på huslånen etc) osv).

Ju vanare man blir desto bättre brukar det ju dessutom bli så det här kan bli hur bra som helst!7 kommentarer to “Google – kalender och mail”

 1. Camilla says:

  Vi kör också det 🙂

 2. Sue says:

  Ah, kloka människor ni!

 3. Niklas says:

  Haft googles kalendern på jobbet en tid men efter uppfräschning av Exchangeservern bytte vi till den.

  Men annars tyckte jag nog att googles fungerade minst lika bra 🙂

 4. Sue says:

  Ah, okej. Ja det finns ju för och nackdelar med alla lösningar 🙂 Vi kör Exchange på jobbet och där gillar jag det. Där har vi ju webåtkomst :mrgreen:

 5. John says:

  Jag synkar min Outlook på jobbet (exchange) till en kalender på Google, så kan jag välja att visa jobbkalendern i Google Calendar (bl a i telefonen). Riktigt smidigt.

  http://www.google.com/support/calendar/bin/answer.py?answer=98563

 6. Sue says:

  Sådär, nu har jag oxå fått till det. Superdupersmidigt 😛

 7. […] Sen i maj förra året använder jag gmails kalender. Skeptisk i början eftersom jag i 10 år använt mig av Outlook. Oj vad snabbt det gick att vänja sig. […]

Kommentera