Slumpad post: Mumietröja
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Utan blöja till dagis

| 2010-06-03, 22:47

Idag var en stor dag för Joel. Han gick nämligen till dagis utan blöja. Vi har frågat honom många gånger men han har bestämt velat ha blöja. Idag sa han först att han ville ha men verkade glömma bort det sen.

Han har ju i över tre månader nu gått från att ha blöja jämt till att bara ha det på dagis.

Lite nyfiken var jag vid hämtningen, men de sa att det hade gått så bra. På vilan hade han haft blöja för de brukar göra så det första gångerna när någon slutar. Han hade dessutom sovit utan napp, så personalen frågade om han slutat med det oxå. Jag tittade förvånat på dem och intygade att vi har långt kvar till nappslut…

Vi gick hem stolta idag kan jag säga!Kommentera