Slumpad post: Gammal skinka
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kvällarna hos oss

| 2010-06-04, 12:38

I vintras var kvällarna tuffa med stökiga barn, sen blev det bättre och båda barnen kunde somna vid halv 8 och sen sova hela kvällen. Så blev Simon sjuk i april och vi var tillbaka i stökiga rutiner. Då insåg man hur bra vi haft det ett tag.

Simon blev frisk till slut och han somnar nu extremt lätt på kvällarna eftersom han gått över till att sova en gång per dag nu i maj någon gång.

Joel däremot har väldigt svårt att komma till ro på kvällarna nu och somnar oftast inte förrän klockan närmat sig 9 – oavsett om han sovit lite eller mycket på dagen. Vi misstänker att de ljusa kvällarna och ibland varma sovrummet spelar in. Sen händer det mycket i hans huvud och han funderar över ditten och datten.Kommentera