Slumpad post: Lite från Instagram
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Vunnit en bok

| 2010-06-07, 8:37

Facebook, ja vilket fenomen. En dimension som är intressant är hur företag gör reklam. Jag har några olika som jag följer (eller vad det heter) och Goboken är ett av dem. De lägger ofta ut frågor och lottar ut böcker bland dem som svarar. Ibland svarar jag ibland inte, ibland läser jag även vad andra skrivit och får lite tips och idéer.

Förra veckan svarade jag på en fråga och idag såg jag att jag vunnit en bok! Tänk vad grabbarna ska bli glada när det kommer ett paket och vilken bra början på veckan 🙂2 kommentarer to “Vunnit en bok”

  1. Veronica says:

    Jag som aldrig svarar eftersom jag tänker att jag aldrig vinner ändå, man kanske skulle ändra på det 🙂
    KRAM/Veronica

  2. Sue says:

    Klart du ska svara 🙂

Kommentera