Slumpad post: Trygga möten
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Växeln hallå?

| 2010-06-11, 14:29

Vi ska som bekant lämna in bilen på tisdag och då kom vi härom dagen på att vi kanske borde fixa ett lastgaller. Takboxen i all ära men det är ändå bra att kunna (man måste ju inte) kunna lasta upp till taket i bakluckan.

Jag ringde i måndags och fick till slut tag i en person på reservdelar som skulle kolla upp och återkomma. Det gjorde hon. Fick prisuppgift och sa att jag skulle fundera och återkomma.

Vi bestämde oss snabbt och sen har jag försökt återkomma. Lättare sagt än gjort faktiskt.

Idag på morgonen gav jag mig katten på att komma fram. Vid första försöket hamnade jag i kö, men så slutade rösten säga att jag stod i kö och hälsade välkommen istället. La på och provade igen. Den här gången lyssnade jag igenom alternativen ordentligt (har ju lärt mig det utantill: 3 för Haninge, 4 för reservdelar, 4 för reservdelar – får av någon anledning välja två gånger) och valde istället telefonist. Då kopplades jag till välkommen igen. Suck. Prövade en sista gång och då svarade de!Kommentera