Slumpad post: 2011 i siffror
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En utflykt

| 2010-06-28, 23:49

Imorse stack jag och Joel hemifrån 20 i 7. Vi fick vänta lite före vi fick lämna nycklarna till Toyota så vi gick på upptäcksfärd i deras lokaler. Hittade en liten racerbil som Joel testade och tog varm choklad. Den fick svalna lite så när vi gick därifrån satte vi oss på en klippa utanför och skulle dricka den i morgonsolen.

Den saknade dock i princip chokladpulver så det smakade inget. Istället styrde vi kosan mot McDonalds som ändå ligger brevid busshållplatsen. Joel fick en milkshake med chokladsmak och jag en latte. På den lilla stunden vi sen fick vänta på bussen hann vi, till Joels stora lycka, se flera stora maskiner.

Sen tog vi buss 173 hem till Skarpnäck. Hade med en Bamsetidning som vi läste från pärm till pärm. Sen tittade vi på olika maskiner vi såg från vår plats i bussen. Fick byta buss sista biten för att ta oss nästan hem till dörren.

Känns roligt att kunna göra en så tråkig sak som att lämna in bilen till en spännande utflykt med Joel!Kommentera