Slumpad post: Tog mig till jobbet
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En dammsugare och några ballonger

| 2010-06-29, 23:14

När vi städade senast så började barnen som vanligt intressera sig för utblåset på dammsugaren. Vi fick en idé och hämtade några ballonger och blåste upp. Vilken succé – för Joel iaf. Han sprang runt och hämtade ballonger som landat för att kasta in dem i luften igen. Simon däremot blev väldigt frustrerad när Joel ryckte iväg ballongerna, eller när de flög upp i luften och han inte kunde nå dem. Fast han tyckte dammsugaren var spännande, särskilt knappen där man kunde ändra utblåsets storlek (till Joels stora förtret).2 kommentarer to “En dammsugare och några ballonger”

  1. sandra says:

    så kul och så enkelt…får prova med barnen på jobb till hösten 🙂 Tack för en bra idé

  2. Sue says:

    Ja, det lär älska det!!

Kommentera