Slumpad post: Knivslip
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Rumsbyte pågår

| 2010-07-26, 11:45

Under semestern kläcktes idéen om att göra om hobbyrummet till barnrum och barnrummet till arbetsrum. Efter omfattande planering har nu själva flytten påbörjats. Återigen inser vi det omöjliga i att rensa ut saker i samband med flytt…

Huvudsyftet är att separera barn- och vuxensaker bättre men även att barnen ska få ett större, eget rum. Våningssängen får stryka på foten och har nu monterats ner och kommer ersättas av två barnsängar.

Det märks på barnen att de uppfattar att det är förändingar på gång, de är svårare att lägga, pillar på allt och är i allmänhet en smula oroliga. Vi hoppas flytten är klar och saker har återgått till vardagen när dagis börjar.2 kommentarer to “Rumsbyte pågår”

  1. Anna says:

    Det låter spännande! Ser fram mot att kolla in resultatet när vi kommer tillbaka till stan.

  2. Sue says:

    Vi ser oxå fram emot att se resultatet… Just nu rätt så mycket kaos på övervåningen!

Kommentera