Slumpad post: Snabbare kabel
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Roslund & Hellström: Tre sekunder

| 2010-07-26, 23:40

Började läsa i bilen på semestern men fastnade inte riktigt. Kanske för att jag tyckte den var lite otäck. Handlade om saker jag helst inte vill känna till. Så helt plötsligt tog boken en, för mig, oväntad vändning och jag var fast. Trots förkylning och rätt dåliga nätter har jag två kvällar legat uppe alldeles för sent och läst och idag läste jag slut på den medan barnen lekte bredvid.

De skriver så bra, så otroligt bra. Det känns att deras förarbete är gediget och detaljer känns mycket trovärdiga och det är nog därför jag tycker den första delen  är otäck.

Även i denna del får man brottas lite med att allt inte är svart eller vitt. Mycket är uppbyggt kring det temat här. Får man göra något dåligt för att uppnå något som är väldigt bra?

I den här delen tar dessutom sidohistorien om Evert lite fart framåt och blir intressantare. Ser definitivt fram emot nästa del när den nu kommer.

Har du inte läst deras böcker ännu så har du fem superbra böcker att se fram emot!2 kommentarer to “Roslund & Hellström: Tre sekunder”

  1. Niklas says:

    Fasen, jag lyckas inte ens komma igen de 10 första sidorna. Tycker boken är helt katastrofalt dåligt. Skriven nått så alldeles kass så att jag blir precis trött. Har försökt några gånger nu men…näe. Det bara GÅR inte.

    Men jag VILL läsa den, den ska ju vara bra…

  2. Sue says:

    Förstår dig. Det var svårt i början, men sen suger den tag. Iaf för mig 🙂 Man gillar ju olika böcker, fast jag har för mig att du har gillat deras andra böcker?

Kommentera