English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ödmjuk

| 2010-07-31, 11:44

Innan vi fick barn hade jag en massa åsikter kring uppfostran av barn. När Joel väl kommit insåg jag i många fall att det där jag  trodde jag visste hur det funkade, inte alls stämde.

Men sen hade jag ju faktiskt rätt att tycka om uppfostran igen, för jag har ju testat på ett barn. Så innan Simon kom hade jag återigen åsikter kring uppfostran av barn.

Nu när Simon varit med oss i över 15 månader har jag blivit väldigt ödmjuk vad gäller uppfostran av barn.

Barn är olika, föräldrar är olika. Så länge man löser saker på ett sätt som inte skadar någon så gör man rätt. Det som funkar för vissa funkar kanske inte för andra. Jag gillar dock att höra hur andra löser saker och ting så att man kan få lite idéer och inspiration 🙂Kommentera