Slumpad post: En i taget
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sova gott olja

| 2010-08-04, 23:06

Trots att Joel har slutat sova länge på dagarna (max 20 minuter om alls) så har han svårt att komma till ro på kvällarna. En kväll när han strulade lite så föreslog jag att jag kunde massera hans ben. Vet själv att jag tycker det är skönt om man har kill i benen.

Joel gillade idén och jag sprang ner och hämtade lite massageolja. När jag satte mig hos Joel förklarade jag att detta var “sova-gott-olja”. Han skrattade lite åt det men gillade idén.

En annan kväll när jag masserade så ville han att jag skulle ha massa olja på, men då förklarade jag att det är väldigt viktigt att man tar lagom mycket, för annars sover man hela natten OCH hela dagen – och det vill man ju inte. Detta skrattade han väldigt mycket åt.

Ikväll somnade han när jag masserade benen samtidigt som jag sjöng en något modifierad låt ur “Du och jag och min lilla cykel“. Nämligen sovsången som är sist i boken.

Sov gott, hela natten lång för nu har du hört din sova gott sång

blev istället

Sov gott, hela natten lång för nu har du fått din sova gott oljaEn kommentar to “Sova gott olja”

  1. […] Ibland lackar jag ur och talar om för dem att jag minsann vill ha lite mamma-tid och inte behöva springa hos dem hela tiden. Ikväll var en sån kväll. Märkte hur spak Joel blev och såg hur han nickade förstående så genast fick jag lite dåligt samvete. Gjorde som jag oftast gör när jag ser att han är trött men inte kan sova – satte mig och masserade benen med sova-gott-olja. […]

Kommentera