Slumpad post: "Ingenting"
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Personalförändringar

| 2010-08-16, 22:07

Mest för att minnas själv i framtiden blir det här en liten kort redogörelse för personalen på förskolan.

När Joel började jobbade Sara, Susanne och Anki på småbarn. Inger, Ginger och Marie hette de som var på storbarn. Vid årsskiftet fick Sara en heltid på ett annat dagis och då kom Monica in som vikarie. Någon gång under våren fick de en extra resurs på storbarn – Andreas.

I maj gick Anki i pension och då började nyexade Tanya.

När vi gick på semester så sa vi hej då till Monica som inte fick förlängt vick eftersom de hittat Angela som skulle börja i augusti.

Under sommaren hände det saker. Tanya hittade jobb närmare sitt hem, Susanne likaså och Andreas fick jobb som snickare.

Ingen lätt uppgift att fixa till detta. De hade möte och kom fram till att Monica fick förlängt till december, Marie bytte till småbarn och tillsammans med Angela hanterar de småbarnen. Nu återstår att hitta två till storbarn.

Imorse hade det kommit en vikarie – med sig hade hon sitt barn. Hon fick gå hem igen.

Det känns som att de fått ett helt suveränt team för småbarnen. Energin är bättre än förra året och det känns mycket tryggt att lämna Simon hos dem. De två som är kvar på storbarnen är helt suveränt goa och jag hoppas de hittar några som passar dem och barnen.Kommentera