Slumpad post: Sångbok på lagning
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Min första lämning

| 2010-08-26, 10:07

Eftersom Simon inte hade feber igår var det dagis som gällde idag. Bökade på regnställ och gav oss iväg.

Joel cyklade in på sin springcykel, baxade den på plats så att jag kunde låsa och ta hjälmen. Sen var han borta med vinden. Skönt att det är så lätt med honom. Han hittade snabbt nya Henrik – som är den extraresurs storbarn ska ha hela hösten.

Jag la in lite extra kläder och skor och sen satte jag Simon i sandlådan och lekte fint. Av Joel, som helt plötsligt dök upp, fick jag massa kramar och pussar. När jag sa hej då till Simon så började han gråta. En av vikarierna satt brevid honom så det var bara för mig att vinka och säga hej då.

Vilken konstig känsla att gå iväg från dagis utan barn…Kommentera