Slumpad post: Silverbestick
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Brunsås och potatis

| 2010-09-02, 22:40

Idag bjöds det kotletter och potatis till middag. Till det var det sås – skyn från stekningen. Joel ville ha en stor potatis (absolut inte mosad). När jag försökte ge honom sås så ville han ha brunsås.

Han åt på sin potatis och helt plötsligt gick den sönder. Tyvärr var det den sista hela. Joel blev mycket bedrövad. Då började han prata om brunsås igen, att mosa potatisen med. Han accepterade inte att det inte fanns. Så hans middag avslutades med gråt, gråt och gråt.

En inte helt ovanlig middag hemma hos oss.3 kommentarer to “Brunsås och potatis”

  1. sandra says:

    Livet är fullt av besvikelser, bara att vänja sig 😉

  2. Sue says:

    Haha, ja vi försökte få fram det budskapet men det köptes inte för han ville ju ha brunsås :mrgreen:

  3. sandra says:

    Nä det suger 🙁

Kommentera