Slumpad post: En cykelkram
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Nu vet jag!

| 2010-09-02, 13:08

Jag inser hur posten får in porto. Det är försäkringskassan som ser till detta (inte bara Telenorservice). Allt ska skickas in via posten. Nu när vi hamnat i VAB-träsket så börjar ett nytt intygsträsk oxå. Nämligen det intyg som dagis ska fylla i som bekräftar att barnet varit frånvarande samma dagar som vi som föräldrar anmält VAB. Jag hade hoppats att man kunde skanna in och mejla, men icke.

Kanske får vi ett förbetalt kuvert? Jag vet inte men just nu väntar vi på vårt första intyg.

Att utredningen som gjordes kring VAB-fusket sen som första förslag hade att det skulle ske online hjälper ju inte. Det gick inte att genomföra eftersom det fanns så många olika system… Jag trodde det digitala samhället kom för länge sen?

En liten fundering – man undrar varför småbarnsföräldrar är stressade?Kommentera