Slumpad post: Lästa böcker per år
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Mössor

| 2010-09-07, 9:06

Jag har länge tänkt sy mössor till barnen. Så förra veckan var det några mornar som kändes riktigt kyliga och jag kände att det inte gick att skjuta upp längre. För ett tag sen hittade jag ett enkelt mössmönster på en pysselblogg och det ritade jag upp. Tyg hade jag sen tidigare köpt på både Mjukatyger och Stoff & Stil.

Den första fick bli med skalbaggar. Joel testade den men den var aningens liten, så när jag tog fram fordonstyget gjorde jag den lite större och det blev perfekt till Joel. Simon fick skalbaggarna. Inspirerad av hur lätt det gick var jag såklart tvungen att sy mössor till mig och John oxå (helt suveränt med overlock). Mycket troligt att det blir fler mössor under hösten – har lite nya tyger på g…4 kommentarer to “Mössor”

 1. Anna says:

  Kan man beställa..?

 2. Sue says:

  Får inte sälja saker jag syr på snott mönster men jag tror inte det räknas – och ni kan ju önska i present.
  Ni får komma hit och spana in tyger, eller ta med. kanske prova att sy själv?

 3. Anna says:

  Kan visst prova att sy själv. Kanske till och med kan ta med eget tyg..?

 4. Sue says:

  Absolut 🙂

Kommentera