Slumpad post: Olika frukostar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sssch!

| 2010-09-09, 12:26

Simon har börjat göra “sssh”-ljudet och samtidigt hålla upp ett finger framför munnen. Han gör det varje gång vi kryper under täcket på morgonen eller kvällen i sängen, eller i myshörnet.

Härom kvällen så gick han ur köket när han ätit och sen hörde vi ljudet. Tittade ut i hallen efter honom och då ser vi hur han krypit in under trappan och kikar fram mellan två trappsteg. Gör ljudet och så fnissar han.

Roligast måste dock ha varit en natt i veckan då han vaknade till ordentligt och fick komma upp i vår säng. Ingen lampa tänd, John sur för han hade precis somnat efter lång rethosta, jag trött för att barnen har vaknat mycket på nätterna senaste tiden. Så hör vi det

Sssch! Sssch!

Och i skenet av nattlampan ser vi hur Simon ligger på rygg med ett finger framför munnen. Han fnissar lite, och det gör vi andra oxå.Kommentera