Slumpad post: Bränna!
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

På konferens

| 2010-09-12, 16:03

I fredags var det dax för vår årliga stora konferens på jobbet. Eftersom Joel fyllde tre på lördagen så hade jag sen länge bestämt mig för att åka hem på kvällen/natten. Eftersom vi inte har någon nära som kan ta barnen så fick John stanna hemma (han åkte förra året).

Det var personer med från alla våra kontor, tom från Colombo. Dock inte alla utan fem stycken hade valts ut att åka till Sverige. Som vanligt var det otroligt roligt att träffa alla man inte sett förut, eller inte träffat på länge.

På förmiddagen var det några presentationer och efter lunch så delades vi in i sju lag och skickades ut på en team-building-bana. Otroligt roligt att få röra kroppen och tänka samtidigt. Sen är det som vanligt så otroligt lärorikt att se hur gruppen funkar ihop. En övning var ett rep som skulle läggas i en fyrkant (med ögonbindlar på alla). Gick uselt för oss, alldeles för många kockar och stackars Jagdeep som endast talar engelska glömdes bort…

Det avslutades med två kanotrace. Andra vändan blev dagens stora underhållning då två lankeser gav sig iväg efter att ha försäkrat att de minsann kunde paddla. Framåt ja, men att vända var svårare och de kom längre och längre bort och in bland näckrosbladen. Det skrattades så mycket i publiken att det enligt en källa tom var någon som kissade på sig. Senare fick jag även reda på att en av lankeserna på allvar frågat före om det fanns krokodiler. Tänker man efter så är ju frågan befogad egentligen.

Dagen avslutades med middag och dans och först efter midnatt styrde jag kosan hemåt. Mitt lag slutade som nr 2 totalt.Kommentera