Slumpad post: Storlek 80
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Gårdsfest på dagis

| 2010-09-17, 12:26

Igår var det dax för den årliga gårdsfesten på dagis. Jag hämtade barnen i vanlig tid och efter en kort sväng till glassbilen så satte vi fart och bakade scones (vårt bidrag till buffén). Det var en chansning från min sida att baka själv med båda barnen men till min stora förvåning gick det över all förväntan och jag blev inte arg en enda gång 🙂

John kom hem mitt i bakningen och hjälpte till med avslutet. Strax efter halv 5 var vi tillbaka på dagiset och eftersom vädret varit väldigt veligt så var vi inne. Det var många barn och vuxna som skulle samsas om små ytor men det gick hur bra som helst. Roligt att se hur olika barn agerar när det sjungs. Simon satt ner i mitt knä och gungade med i musiken. Joel var helt uppslukad av att bygga och fixa med lite saker.

Efter sången åt alla av buffén och det var skoj att få småprata lite med andra föräldrar. Sen gick vi ut och lekte med såpbubblor och sköt vattenflasksraket. På det hela taget en riktigt trevlig tillställning.Kommentera