Slumpad post: Morfintest?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Vad handlar boken om?

| 2010-09-19, 22:05

Har ju tidigare skrivit om att läsa texten på baksidan av en bok. Den som går att låta bli att läsa.

Svårare är det med bokbloggar. Bokbloggar läser jag främst för att få tips på böcker och författare, inte så mycket för att se vad andra tycker om samma böcker som jag oxå läst. Vissa är väldigt strukturerade i sina poster och då är det enkelt att skippa delarna som rör själva innehållet i boken. Andra är mindre strukturerade och jag får skumma igenom posterna för att inte få reda på något innehåll i onödan. För Systerskap råkade jag se information som jag inte ville veta. Några favoritbloggar:

För barnböcker är det dock en helt annan grej – där gör det inte något om innehållet avslöjas! Så där är det bara att läsa:

Själv har jag valt att aldrig avslöja några innehållsdetaljer alls. Skriver bara vad jag tyckte om boken. Funderar på att sätta betyg och funderar på att skriva ålder på barnböcker. Får väl se vad som kommer i framtiden!Kommentera