Slumpad post: Rutinen för kvällsbad
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Min första VAB-dag

| 2010-09-21, 7:14

Igår var alltså min första VAB-dag. Kändes ovant på något sätt. Man har saker att göra på jobbet som ingen annan gör (just nu har jag dock ingen direkt kundkontakt så det känns ok) men ska inte göra dem. Jag har dessutom bestämt mig för att inte jobba då jag vabbar utan faktiskt ta det för vad det är. Det lär ju märkas när lönen kommer så varför känna sig stressad över jobbet? (får väl se hur bra det går)

Igår kom jag dock ihåg att anmäla VAB till försäkringskassan (som varje förälder måste göra första sjukdagen man är hemma varje sjukvända). Hann leka massor med Simon som nu börjar bli riktigt pysslig och inventerar det mesta (precis som sin bror). När han väl somnade så hann jag ha jobbmöte (hmm…), fixa banksaker inför bankbyte för bolånet, blogga lite och slösurfa. Sen fick jag väcka Simon för att gå och hämta Joel.Kommentera