Slumpad post: Terränggående vagn
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

3-årskontroll

| 2010-09-22, 17:11

Idag var det dax för 3-årskontroll för Joel på bvc. 15:15 skulle vi vara där och vi var där i tid och fick faktiskt inte alls vänta länge den här gången. Joel vägde 17,9 kg med kläder på och hade precis passerat 1 meter.

Sen var det dax för Joel att sitta ner vid ett litet barnbord för att titta på bilder som Carina visade. Joel tyckte dock bättre om en barnpall och ville absolut sitta på den vid hennes skrivbord. Hon var flexibel och gick med på hans förslag. Joel fick titta på bilden och säga vad det var (tex bil, mössa, äpple) och sen svara på en fråga om vad man gjorde med saken. Joel hade inga problem att svara men det var svårare för Carina att förstå.

Jag förklarade att Joels uttal är sådär och hon föreslog att hon skulle skicka en remiss till en jättebra logoped här i Skarpnäck. Kanonbra idé tyckte jag och har själv tänkt tanken ibland men trott att det var svårare.

Simon var givetvis med och inte ville han sitta still och leka med något när det fanns så många dörrar att leka med.

Var ett riktigt lyft nu när det inte diskuterades amning längre 🙂2 kommentarer to “3-årskontroll”

  1. Camilla says:

    Vad bra att ni kan få gå till en logoped! Fler av Adams kompisar och deras föräldrar har haft jättebra hjälp av att få träffa en logoped.

  2. Sue says:

    Ja det känns toppen!

Kommentera