Slumpad post: Gissa orden
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Zamore, Maria: I huvudet på din bebis

| 2010-09-25, 13:05

om barns utveckling och behov. Köpte boken för snart tre år sen och har läst de delar som varit aktuella just då. Alltså är det först nu som jag fått anledning att läsa ut den. Gillar boken och tycker den har varit bra att ha som stöd ibland när man funderar över vissa faser.

Den är alltså uppdelad på olika åldrar och innehåller bra fakta och historier från verkligheten. De ger en hel del tips på saker att tänka på, både hur man ska underhålla barn i en viss ålder men även på saker att ta hänsyn till (tex farliga saker).

På flera ställen listar de vad man vid en viss tidpunkt brukar kontrollera på bvc. Sånt är alltid intressant, men kan ibland stressa fast även göra en förälder stolt 🙂 Barn är ju så olika så såna här böcker får man ta med en nypa salt. Då är det bra med exempel från verkligheten där man får se att barn verkligen är olika.

Tycker det har varit en bra bok att ha som referens iblandKommentera