Slumpad post: Gult bälte i stubbsittning
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Scarry, Richard: Allting runt omkring

| 2010-09-28, 19:53

Vi har ju flera böcker av Scarry och den här hittade jag på loppis och den trycktes 1985 så den är äldre än den på adlibris som är från 1993.

Hoppas att de uppdaterade den till den utgåvan… Den är nämligen otroligt gammaldags (könsroller tex) och uppfostrande i sin text. Storebror klär på sig och slänger sin pyjamas på golvet och kallas slarver, medan lillasyster givetvis viker ihop sin fint och blir duktig flicka.

Nåja, om man kan bortse från dessa saker (texten kan man ju själv modifiera när man läser) så är det som vanligt underbara bilder.

Joel fullkomligt älskar de detaljrika bilderna och kan sitta och titta länge länge. Nu börjar han dessutom fråga om saker han ser och vill veta vad det är och vad det gör. Ibland inte helt enkelt att svara på för det är saker man själv inte har koll på…2 kommentarer to “Scarry, Richard: Allting runt omkring”

 1. Cattis says:

  Hej!
  Mina killar har läst sönder alla dessa böcker. Det slutade med att jag fick knyta ihop sidorna 😆 .
  Böckerna brukar alltid finnas med på bokrean till riktigt bra priser.
  //Cattis

 2. Sue says:

  Ah, kan tänka mig att det blir samma sak här. Nu när du säger det så tror jag faktiskt att jag köpt någon av de andra böckerna på bokrea – och jag lär definitivt spana på fler!!

Kommentera