Slumpad post: Tygrea
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Janouch, Katerina: Ingrid träffar djuren

| 2010-09-29, 11:06

Joel älskade Ingrid vill bada så vi bad om denna som recensionsexemplar. Joel fastnade dock inte alls för den (han gillar ju fordon), men när jag läste den för Simon så var det annan respons. Han tittade på bilderna, lät som djuren och ville bläddra fram och tillbaka flera gånger för att titta lite mer.

Den dansande ödlan och elefanten som trummar gillar dock båda barnen.

Själv tycker jag Ingrid är underbar. Teckningarna är helt suveräna. Med sina stora ögon känns hon så rätt som nyfiket barn. Jag vill verkligen läsa mer om Ingrid – och det vore super om hon kunde finnas även för äldre barn och inte bara 0-3 år.

Lilla bokhyllan har en del synpunkter på språket och jag kan visst hålla med men det stör mig faktiskt inte. Jag följer inte alltid texten när jag läser böcker och den är ju för små barn som faktiskt pratar på det här sätten. Har tänkt en del på det efter att jag läste den recensionen men tycker inte att det är ett minus.Kommentera