Slumpad post: Hört i köket
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hemma en dag

| 2010-09-30, 22:25

Det hände ju en hel del på personalfronten på dagis under våren/sommaren och ganska så snabbt hittade de Henrik som extraresurs på storbarn, en toppenkille. Sen hittade de en person till, men denna någon var med om en ridolycka och skulle ha lång rehab. Alltså ruta noll.

I samma veva hade de en tjej Annika som vickade på småbarn som funkade jättebra, hon fick längre vick på storbarn.

Nu i några veckor verkar det ha gått troll i sjukdomar, både bland barn och personal. Idag när jag hämtade barnen fick vi en lapp där de bad föräldrar som kunde stanna hemma med barnen imorgon, att göra det. Det är nämligen bara en på varje avdelning som är frisk och det är sjukdomar i hela stadsdelen så de var inte säkra på att få vikarier.

Dividerade snabbt med mig själv, och sen ringde jag John. Jag kör jobbmorgonpass hemifrån imorgon och sen får John lämna barnen till mig istället för till dagis så flexar jag ut resten av dagen, eftersom jag ändå inte har några möten. Lite lyx faktiskt 🙂2 kommentarer to “Hemma en dag”

  1. sandra says:

    Vilka toppen föräldrar ni är 😛

  2. Sue says:

    Tack! Vi försöker så gott det går!

Kommentera