Slumpad post: Ett plommon
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

IKEA-besök

| 2010-10-01, 20:27

Vad göra när man är hemma själv med barnen? Funderade lite igår och kom på att det var några saker vi behövde på IKEA så jag och Joel kom överens om att åka dit. När vi skulle klä på oss började han prata om matmannen, och om sin telefon som vi tyvärr inte hittade.

Vi kom dit strax före de öppnade och började med frukost (=mellis för oss). Perfekt dessutom då de har två lekhörn där barnen kan leka.

Efter leken begav vi oss ut i varuhuset och hittade det vi skulle före det var dax att åka hem. Joel gick hela besöket och Simon kanske hälften. Simon springer dock runt och är svår att hålla koll på så det är enklast att han sitter i vagnen. Joel är dock bra på att hjälpa till och hålla reda på honom.Kommentera