Slumpad post: Ny vecka, ny dag men samma larm
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Barnvakt

| 2010-10-04, 21:01

Vi har tänkt att vi skulle ta tag i att fixa en barnvakt som bor i området, men det har inte blivit av. Igår frågade en av killarna i styrelsen om vi var intresserade av barnvakt för en granntjej till honom ville hitta barnvaktsjobb. Sagt och gjort. Idag kom hon hit och hälsade på.

Vi hade berättat för barnen att hon skulle komma förbi och hälsa på och Joel var eld och lågor. När hon sen kom åkte energin ur honom med våldsam aktivitet, och Simon var inte sen att haka på. Trots det tror jag vi hann fråga och prata om det viktigaste.

Frågade lite på skämt före hon skulle gå om hon kanske blivit avskräckt, men det verkade hon inte ha blivit.

Nu ska vi bara hitta på något att göra för att hon ska kunna sitta barnvakt…En kommentar to “Barnvakt”

  1. sandra says:

    Gå på bio 🙂

Kommentera