Slumpad post: Sarenbrant, Sofie: Vila i frid
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Höstmarknad

| 2010-10-12, 22:04

Andra lördagen i oktober är det höstmarknad i Ed. Vi hade givetvis siktat in oss på denna händelse. Av Jenny fick vi tipset att gå tidigt om vi hade tänkt ha med vagn. Så strax före halv 10 gick vi ut för att ta bussen ner till marknaden.

Barnen tyckte det var mycket spännande redan nu. Det var alldeles lagom med folk och vi hittade var sin tröja till barnen (hjullastare på ena och Nalle Puh på den andra). Sen inhandlades givetvis det traditionella marknadsgodiset, och som vanligt alldeles för mycket.

Ganska snabbt hade vi tagit oss ner till karusellplatsen och barnen fick åka både minitåg och karusell. 30 spänn per barn och tur så sen gick vi vidare. Simon blev sen aldrig riktigt nöjd förrän vi var på bussen igen och pratade flera gånger om den bil han suttit i på karusellen.

Vi avslutade med att barnen fick välja varsin heliumballong. Joel spanande snabbt in den största i form av Händige Manny. Simon valde Barbapapa. De har förbättrat genom att sätta en metallbit i snöret så att ballongen inte flyger iväg om man tappat snöret vilket kändes mycket tryggt. Det blev ändå en extra tur till marknaden för inköp av fler ballonger eftersom Manny började läcka lite smått…Kommentera