English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bullbak

| 2010-10-17, 22:38

Joel som alltid varit den som vaknat på nätterna i den här familjen har nu sovit som en stock genom två hela nätter. Då väljer Simon att slå till och vaknar x antal gånger. Troligen har han samma sak som jag stackarn – ont i halsen. Vi har i familjen hostat och donat lite om vartannat ett tag och tränat är det ingen som gjort på rätt länge så varför inte passa på och äta onyttigt 😉

Idag somnade Simon om på morgonen och när Joel vaknade så gick han och jag ner och åt frukost – och satte igång med bullbak (eftersom Tyra o co skulle komma). Joel blir alltid eld och lågor och vill ha på sig förkläde och sen ska han vara med och hälla och röra. Lagom till att degen jäst klart så hade vi väckt John och Simon och frukosten intogs så då passade jag på att fixa själva bullarna utan barnen, som aldrig märkte något. De var dock med på noterna sen när det skulle penslas och på med pärlsocker.

GOTT med bullar!Kommentera