Slumpad post: Återvinning
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hyllorna i barnrummet förankrade

| 2010-10-17, 20:27

Idag tog jag mig äntligen i kragen och förankrade bokhyllorna i Joels och Simons sovrum. De står med sidan mot väggen vid fotändan på deras sängar, så förankring kan tyckas vara ett måste, men de når upp till taket så de kan egentligen inte välta. Dock känns det som vi vill ha både livrem och hängslen i det här fallet.

Innan jag skruvade fast hyllan var jag tvungen att flytta på ett eluttag som hamnade precis bakom bokhyllan, och som behövdes till Simons sänglampa.

Själva förankringen gick till så att jag skruvade ihop bokhyllan med överhyllan genom att skruva fast ett bleck på utsidan, och sen skruvade jag fast bokhyllan i taket med ett vinkeljärn. Som tur var fanns det reglar i taket precis där bokhyllorna stod, så nu är de orubbliga.Kommentera