Slumpad post: #23 Box n balls
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Aktiv lördag

| 2010-10-17, 21:07

I lördags testa vi att ha barnvakt för första gången. Både Joel och Simon var eld och lågor och när hon väl kommit så ville de inte alls vara med oss längre. Så vi gick och tog av takboxen, och bytte till vinterdäck. Sånt som går att göra själv eller med barnen, men är så mycket roligare och enklare utan barn men båda.

Sen var vi med och röjde buskar på samfällighetens städdag. Efter två timmar var den inbokade tiden slut och barnen var helt slut. Efter lunch fick Simon sova hemma och jag tog med mig Joel till Länna för att handla och han somnade som en stock i bilen. Själv passade jag på att testa Angry Bird (roligt).

När jag väckte Joel efter 40 minuter så handlade vi skor till honom, uppblåsbarextrasäng, nattlampa och spindelmannentyg (rea: 5 meter för 100 kr), sen avslutade vi med storhandling på Willys och Joel fick rida på häst före vi lämnade affären.

Sen softade vi hemma och barnen avslutade dagen med bad i badkaret.6 kommentarer to “Aktiv lördag”

 1. Helena says:

  Barnvakt för första gången – och vad gör ni då? Byter däck och röjer buskar? 😯 Det finns helt klart en utvecklingspotential när det gäller den biten!

 2. Sue says:

  Haha, det var ju ett test för barnvakten oxå så vi ville vara nära det vi testade. Julfesten kommer vi på båda den här gången!

 3. Camilla says:

  Kul att det funkade bra! Kan ju vara skönt att få göra saker tillsammans ibland 🙂

 4. Elin says:

  Hallådär! Hade riktigt roligt i lördags. Barnen är ju jättegulliga. Lätt extraknäck ju! Ses nästa vecka!

 5. Sue says:

  Ja vi ses!!

Kommentera