Slumpad post: 6 timmar senare
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ny extrasäng

| 2010-10-18, 20:56

I lördags köpte jag och Joel en extrasäng på Jysk. Den som Joel sovit på i vårt rum ett halvår hade gjort sitt och slängdes för ett bra tag sen. Vi har ju även gjort oss av med våningssängen och det är roligt om personer som hälsar på har någonstans att sova.

Av Kjell och Dejan fick vi tips om att Jysk hade bra uppblåsbara madrasser. På kvällen var vi givetvis tvungna att testa den. Barnen var eld och lågor givetvis och skrattade högt när motorn drog igång och det hände saker med madrassen. Måste säga att den var klart över förväntan! Smidig att blåsa upp, bra att ligga i (åtminstone testligga) och enkel att ta ner och vika ihop. Barnen tyckte den var helmysig!

Nu kan första gästen komma!!2 kommentarer to “Ny extrasäng”

  1. Cattis says:

    Hej!
    Sängen är bra att sova i men håller inte att hoppa i. Våran fick punka 🙂

  2. Sue says:

    Haha, ja barnen började hoppa i den och det gick finfint. Sen läste vi att man inte fick hoppa i den så nu gör de inte det längre. Förbudet lär kvarstå med tanke på vad du säger!

Kommentera