Slumpad post: Galonisar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bokbloggarnas litteraturpris 2010

| 2010-10-21, 22:17

Det är dax för mig att nominera fem böcker/författare till bokbloggarnas litteraturpris 2010 (instiftat av Breakfast Book Club).

Först tyckte jag det var enkelt, sen insåg jag att det var pocket versionen jag läst och således kom boken före november 2009. Så jag har bara med fyra böcker eftersom jag inte läst fler inbundna böcker.

Det är dock ingen tvekan om vilken jag vill ha överst. Man blir glad när man läser – mer romantik åt folket!!

Här hittar du mer information om detta.2 kommentarer to “Bokbloggarnas litteraturpris 2010”

  1. […] andra gången är det dax för bokbloggarnas litteraturpris. 2010 vann den som jag hade på min andraplats. Eftersom jag var med och nominerade förra året så sitter jag visst med i årets jury, […]

Kommentera