English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Helt slut

| 2010-10-25, 21:33

Satt i eftermiddag efter dagishämtningen och funderade. Hade faktiskt inte ont i halsen längre och det kröp lite i kroppen. Reste mig, tog telefonen och bokade kvällens crosspass. Sen spred sig en härlig känsla i kroppen – jag skulle få träna!

Stack iväg strax efter halv 8 och det var superskoj att återse alla träningskompisar (som senaste tiden skrivit om alla roliga pass på facebook). Passet var superjobbigt (21-15-9 med thrusters med 20 kg och burpees) och så avslutade vi med situps 15-14-13 osv ner till 0. Har ju inte kört riktig styrka sen i typ maj!

Kommer att kännas imorgon vill jag lova.

Avslutade med att känna att byxorna kändes lite skumma och insåg att de spruckit i rumpan (och då menar jag inte en liten spricka…). Hängde min lilla handduk där och smet kvickt in i omklädningsrummet och jag tror faktiskt inte att någon märkte det hela :mrgreen:2 kommentarer to “Helt slut”

  1. sandra says:

    :mrgreen: ha,ha,ha…ta i så brallorna spricker…det är inte illa 😉

  2. Sue says:

    Hehe, kan bara instämma 🙂

Kommentera