Slumpad post: Antalet relationer
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

I vår säng

| 2010-10-26, 7:15

Joel har under perioder i sitt liv sovit i vår säng ganska mycket, men de gånger han själv tagit sig dit har varit extremt sällsynta. Nu sen vi gjorde rumsbytet i somras så har han sovit i sin nya säng och sällan velat komma in till oss. Snarare har vi sovit kortare stunder hos honom.

Tills förra veckan, då han plötsligt en natt kom stapplande in till vår säng. Natten efter kom han igen, och sen dess har han kommit nästan varje natt. Utan att säga ett ljud så kryper han upp och lägger sig till rätta.

Igår när jag skulle träna så sa jag godnatt när han och John låg och läste i Joels säng. Sa att vi kanske ses i vår säng i natt.

När jag kom hem efter träningen så hade John kollat på tv och skulle just upp och titta till Joel. Han låg dock inte i sin säng, utan han hade redan då gått in och lagt sig i vår säng 🙂2 kommentarer to “I vår säng”

  1. sandra says:

    Trångt och bökigt ibland men jag kan faktiskt sakna tiden när de kom ner och knödde…nu ligger dock Freija och knör 😉

  2. Sue says:

    Ja, jag kommer definitivt att sakna det så jag myser så mycket jag kan!! :mrgreen:

Kommentera