Slumpad post: Årets mest gillade
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tända ljus

| 2010-10-26, 14:19

Nu när höstmörkret sänkts sig över oss är det dax att mysa till det inne. Det innebär tända ljus ibland.

Igår vid middagen så ville Joel mysa till det så jag tände ljusen i en ljusstake och förklarade för barnen att det nu var viktigt att man inte välte ljusstaken. Förklarade att det då kan börja brinna och om det vill sig riktigt illa brinner hela vårt hus ner och då har vi ju ingenstans att bo.

Joel funderade lite varpå han säger att vi kan köpa ett nytt hus. Vi pratar lite kring det och frågar vad det skulle vara för hus för vi gillar ju vårt hus. Då pekar han på grannhuset och säger glatt att vi ju kan köpa Eva och Richards hus. John frågar om han tycker det är finare än vårt men det tyckte han inte.Kommentera