Slumpad post: Underbara vinter!
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Nytt kvällsmöte

| 2010-10-29, 7:16

I onsdags var det föräldramöte och igår dax för den årliga stämman i samfälligheten. Båda mötena drog över planerad (normal) tid och båda innehåll en hel del diskussioner men där slutar likheterna.

På stämman hade vi en erfaren extern mötesordförande som styrde mötet med järnhand vilket var tur för det blev en del hätska diskussioner kring framställan och motioner. En resulterade i rösträkning via handuppräckning och jag röstade på det förlorande alternativet – vi kommer således inte att få individuell värmemätning inom närtid. På slutet avtackades jag då jag inte ställde upp för omval till ledamot i styrelsen. Fyra givande och intressanta år blev det. Nu blir det fokus på hemsidan (och informationsspridning) istället tror jag för att sluta engagera sig helt, nä det tror jag inte jag vill.En kommentar to “Nytt kvällsmöte”

  1. […] mest tid (överlägset mest) var om individuell värmemätning. Det röstades ner (väldig jämnt) för 2 år sen men nu tyckte jag att det var dax igen så vi var några som gick ihop och lämnade in. Det […]

Kommentera